Selskaber

Minimum 20 personer – mod forudbestilling senest 1 uge før

Maksimun 50 personer i Ribe Stuen

Middag

Serveres hele dagen

Vi kan opfylde næsten ethvert ønske til menu. Kontakt os for at aftale tid, så vi kan præsentere Jer for vore lokaler og gode forslag på menuer, vine, drikkevarer, bordopstillinger og alt det andet, der giver en god fest.

Min. 20 personer, husk forudbestilling senest en uge før.

4 sæsonmenuer

Her er 4 gode forslag på menuer alt efter sæson

Forår – Sommer – Efterår – Vinter

3 retter 425,-

FORÅR

VARMTRØGET LAKS med creme af rygeost, salater og baguette

LAMMEKØLLE med ratatouille, stegte kartofler og sc. Rosmarin

GATEAU MARCEL med hindbær sorbet

SOMMER

LAKSEROULADE med friskost, salater og balsamico – baquette

UNGHANEBRYST MED SERRANO SKINKE, nye kartofler, årstidens grønt og krydderurte sauce

HVID CHOCOLADE GANACHE med friske jordbær

EFTERÅR

LUFTTØRRET OKSEINDERLÅR med sautér af svampe, baguette

KALVEFILET med årstidens grønt, kartoffelkage og portvinssauce

BAILEYS MOUSSE med flødeskum

VINTER

SPRØDSTEGT TORSK med urter og safransauce og baguette

HELSTEGT OKSEFILET med årstidens grønt, kartoffeltrekant og pebersauce

PANDEKAGER MED VANILLEIS

Supper

KLAR SUPPE med urter, kød- og melboller 98,-

FLØDELEGERET ASPARGESSUPPE med kødboller 98,-

CHAMPIGNONSUPPE med portvin 98,-

KARRYSUPPE med hønsekød og ris 98,-

LØGSUPPE med gratineret ostecrouton 98,-

Forretter / Mellemretter

TARTELET med høns i asparges 108,-

TRILOGI AF RØGET LAKS – tatar med tyttebærcreme, roulade med friskost, varmrøget med rygeostcreme 170,-

SERRANO SKINKE med creme af krydderurter, salater og balsamico 148,-

HJEMMELAVET HØNSESALAT i mayonnaise med karry, asparges og champignon. Anrettet med bacon og frisk ananas 148,-

WEIS SKUD stegt fiskefilet med rejerasparges, kaviart og dressing
serveres med rugbrød.     168,-

REJECOCKTAIL med grønlandske rejer på salat i pikant krydret dressing, kaviar og citron 136,-

FERSKRØGET LAKS med pebberrod-tyttebærcreme.   170,-

Til alle supper og forretter/mellemretter serveres der friskbagt brød

Stegeretter

KALVESTEG stegt som vildt med ærter, tyttebær, perleløg, waldorfsalat, pommes rissolés og flødesauce 315,-

GAMMELDAWS OKSESTEG med glaserede løg, grønne bønner,
persillekartofler, skysauce og agurkesalat 320,-

HELSTEGT OKSEFILET årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 325,-

LAMMECULOTTE braiseret i Black Ale fra Ribe Bryghus, med ratatouille, årstidens grønt og pommes rissolés 275,-

UNGHANEBRYST med serrano skinke med årstidens grønt, kartoffeltrekant samt sauce salvie 295,-

HELSTEGT KALVEFILET med årstidens grønt, kartoffeltrekant og svampe i portvinssauce 305,-

Desserter

GATEAU MARCEL med mjødmarinerede abrikoser og vaniljeis 98,-

FROMAGE efter eget ønske 79,-

FRISK FRUGTSALAT med råcreme 98,-

VANILJE-ISRAND med frisk frugtsalat 95,-

PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj 94,-

BANANASPLIT med jordbær og vanilje is, friske jordbær og flødeskum.  105,-

JORDBÆR OG HVID CHOKOLADE IS med friske jordbær, jordbærsovs 
og flødeskum.  105,-

FERRERO ROCHE OG HVID CHOKOLADE IS med lime marinerede ananas,
flødeskum og chokoladesovs.  105,- 

3 LOKALE OSTE med mango chutney, nødder og kiks.   135,-

KAFFE OG TE.   42,-