Aftenkort

Serveres fra kl. 17.00 – bestil bord på +45 75 42 07 00

 

Sæsonmenu

Hovedret 235,- / 2 retter 285,- / 3 retter 335,-

FORRET

SERRANOSKINKE med syltet melon, sprøde parmasanchips, salat og brød

HOVEDRET

KALVEFILET med årstidens grønt, brøndkarse, nye kartofler og kryddersmør

DESSERT

JORDBÆRKOLDSKÅL med vaniljeis og friske jordbær

Weis Stue menu

Hovedret 255,- / 2 retter 305,- / 3 retter 355,-

FORRETTER

LØGSUPPE med ostebrød

eller

REJECOCKTAIL med salat, dressing, kaviar og baguette

HOVEDRET

BEUF BEARNAISE* oksefilet med årstidens grønt, pommes frites og sauce bearnaise

DESSERTER

TO LUNE PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj

eller

DOBBELT IRSK eller FRANSK KAFFE

*) Ved selskaber eller grupper min. 15 personer serverer vi helstegt oksefilet

Supper og forretter

KARTOFFELSUPPE med bacontern, urter og baguette 74,-

KARRYSUPPE med hønsekød, ris og baguette 79,-

LØGSUPPE med ostebrød 79,-

WEIS “SKUD”, STEGT RØDSPÆTTEFILET med dressing, rejer, asparges, kaviar og rugbrød 124,-

FERSKRØGET LAKS med peberrod/tyttebær creme og baguette 134,-

TIGERREJER i varm hvidløgs-olie med aioli og baguette 114,-

CARPACCIO med salater, parmesan, pesto, pinjekerner baguette 114,-

HJEMMELAVET HØNSESALAT i mayonnaise med karry, ananas, asparges, champignon, bacon og ristet brød 114,-

REJECOCKTAIL med rejer, salat, dressing, kaviar og baguette 115,-

Fiskeretter

FISKEPLATTE lun rødspættefilet med remoulade og citron, grønlandske rejer på salater med kaviar, asparges og dressing, ferskrøget laks med peberrod/tyttebær creme, rugbrød, ristet brød og smør 215,-

PANDESTEGT RØDSPÆTTE med ristede rejer, asparges, persillekartofler og smørsauce 224,-

MEUNIERESTEGT LAKS med spinat, salat, persillekartofler og dildsmør 208,-

Kødretter

HAKKEBØF med bløde løg, persillekartofler, surt & skysauce 169,-

HAKKEBØF BEARNAISE med ærter, lille salat, pommes frites og sauce Bearnaise 179,-

GRILLERET KALVELEVER på “ripenser måden” med ærter, bacon, bløde løg, pommes frites og sauce bearnaise 179,-

KALVE-WIENERSCHNITZEL med ærter, brasede kartofler og smørsauce 228,-

PEBER SKINKE-MIGNONER med Dijonsennep og Madagascarpeber, årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 198,-

GO’E “GAMLE” TORVE BEN kødfulde, krydrede ribben med go’e pommes, bagt kartoffel

med kryddersmør, salat, barbecuesauce og hvidløgscreme 198,-

ENGELSK BEUF oksefilet med bløde løg, persillekartofler, surt og smørsauce 235,-

BEUF BEARNAISE Oksefilet med årstiden grønt, pommes frites og sauce Bearnaise                255,-

WHISKY BEUF oksefilet med årstidens grønt, bagt kartoffel med kryddersmør,

friterede løgringe og whiskysauce 260,-

PEBER BEUF oksefilet med Dijonsennep og Madagaskar-peber, årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 265,-

Ost og dessert

FRANSKBRØD med ost 48,-

“GAMLE OLE” stærk ost med fedt, løg og sky på rugbrød 64,-

CAMEMBERT friturestegt med ristet brød og solbærsyltetøj 74,-

OSTETALLERKEN 3 oste fra lokale osterier med mangochutney, nødder, rugkiks og baguette 79,-

TO LUNE PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj 79,-

VANILLEIS med portvins-marinerede figner 69,-

WIENERBRØD 38,-

LUN ÆBLETÆRTE med cremefraiche 54,-

LUN RABARBERTÆRTE med flødeskum 54,-

KLASSISK ÆBLEKAGE med makroner, rasp og flødeskum 59,-

Kaffe og te

KAFFE 26,-

TE 36,-

CAPPUCCINO / ESPRESSO / CAFÉ AU LAIT / CAFÉ LATTE 36,-

VARM CHOKOLADE med flødeskum 36,-

Børnemenu

– serveres kun for børn ifølge med voksne

 

POMMES FRITES med remoulade og ketchup 48,-

PØLSER med pommes frites 72,-

SPAGHETTI med kødsauce 79,-

FRIKADELLER med hvide kartofler 89,-

KYLLINGE-NUGGETS med pommes frites 79,-

 

DESSERT (Børnemenu)

VANILLEIS med chokoladesauce, flødeskum og vafler 54,-

PANDEKAGE MED VANILLEIS og jordbærsyltetøj 54,-