

Aftenkort
Serveres fra kl. 17.00 – bestil bord på +45 75 42 07 00


Weis Stue menu
Hovedret 275,- / 2 retter 355,- / 3 retter 395,-
FORRETTER
LØGSUPPE med ostebrød
eller
REJECOCKTAIL med salat, dressing, kaviar og baguette
HOVEDRET
BEUF BEARNAISE* oksefilet med årstidens grønt, pommes frites og sauce bearnaise
DESSERTER
TO LUNE PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj
eller
DOBBELT IRSK eller FRANSK KAFFE
*) Ved selskaber eller grupper min. 15 personer serverer vi helstegt oksefilet


Supper og forretter
KARTOFFELSUPPE med bacontern, urter og baguette 89,-
KARRYSUPPE med hønsekød, ris og baguette 89,-
LØGSUPPE med ostebrød 89,-
WEIS “SKUD”, STEGT RØDSPÆTTEFILET med dressing, rejer, asparges, kaviar og rugbrød 152,-
FERSKRØGET LAKS med peberrod/tyttebær creme og baguette 155,-
TIGERREJER i varm hvidløgs-olie med aioli og baguette 135,-
CARPACCIO med salater, parmesan, pesto, pinjekerner baguette 138,-
HJEMMELAVET HØNSESALAT i mayonnaise med karry, ananas, asparges, champignon, bacon og ristet brød 135,-
REJECOCKTAIL med rejer, salat, dressing, kaviar og baguette 124,-

Fiskeretter
FISKEPLATTE lun rødspættefilet med remoulade og citron, grønlandske rejer på salater med kaviar, asparges og dressing, ferskrøget laks med peberrod/tyttebær creme, rugbrød, ristet brød og smør 245,-
PANDESTEGT RØDSPÆTTE med ristede rejer, asparges, persillekartofler og smørsauce 269,-
MEUNIERESTEGT LAKS med spinat, salat, persillekartofler og dildsmør 245,-

Kødretter
HAKKEBØF med bløde løg, persillekartofler, surt & skysauce 195,-
HAKKEBØF BEARNAISE med ærter, lille salat, pommes frites og sauce Bearnaise 195,-
GRILLERET KALVELEVER på “ripenser måden” med ærter, bacon, bløde løg, pommes frites og sauce bearnaise 215,-
KALVE-WIENERSCHNITZEL med ærter, brasede kartofler og smørsauce 252,-
PEBER SKINKE-MIGNONER med Dijonsennep og Madagascarpeber, årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 235,-
GO’E “GAMLE” TORVE BEN kødfulde, krydrede ribben med go’e pommes, bagt kartoffel
med kryddersmør, salat, barbecuesauce og hvidløgscreme 235,-
ENGELSK BEUF oksefilet med bløde løg, persillekartofler, surt og smørsauce 275,-
BEUF BEARNAISE Oksefilet med årstiden grønt, pommes frites
og sauce Bearnaise 275,-
WHISKY BEUF oksefilet med årstidens grønt, bagt kartoffel med kryddersmør,
friterede løgringe og whiskysauce 275,-
PEBER BEUF oksefilet med Dijonsennep og Madagaskar-peber, årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 275,-

Ost og dessert
FRANSKBRØD med ost 75,-
“GAMLE OLE” stærk ost med fedt, løg og sky på rugbrød 80,-
CAMEMBERT friturestegt med ristet brød og solbærsyltetøj 85,-
OSTETALLERKEN 3 oste fra lokale osterier med mangochutney, nødder, rugkiks og baguette 118,-
TO LUNE PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj 85,-
BANANASPLIT med jordbær og vanilje is, friske jordbær og flødeskum. 92,-
JORDBÆR OG HVID CHOKOLADE IS med friske jordbær, jordbærsovs
og flødeskum. 92,-
FERRERO ROCHE OG HVID CHOKOLADE IS med lime marinerede ananas,
flødeskum og chokoladesovs. 92,-
VANILLEIS med portvins-marinerede figner 82,-
WIENERBRØD 42,-
LUN ÆBLETÆRTE med cremefraiche 56,-
LUN RABARBERTÆRTE med flødeskum 56,-
KLASSISK ÆBLEKAGE med makroner, rasp og flødeskum 62,-

Kaffe og te
KAFFE 28,- / KANDE 38,-
TE 28,- / KANDE 38,-
CAPPUCCINO / ESPRESSO / CAFÉ AU LAIT / CAFÉ LATTE 38,-
VARM CHOKOLADE med flødeskum 38,-

Børnemenu
– serveres kun for børn ifølge med voksne
POMMES FRITES med remoulade og ketchup 52,-
PØLSER med pommes frites 72,-
SPAGHETTI med kødsauce 82,-
FRIKADELLER med hvide kartofler 89,-
KYLLINGE-NUGGETS med pommes frites 82,-
FISKEFILET med pommes frites 95,-
DESSERT (Børnemenu)
VANILLEIS med chokoladesauce, flødeskum og vafler 56,-
PANDEKAGE MED VANILLEIS og jordbærsyltetøj 65,-




