Aftenkort
Serveres fra kl. 17.00 – bestil bord på +45 75 42 07 00
Weis Stue menu
Hovedret 325,- / 2 retter 375,- / 3 retter 425,-
FORRETTER
LØGSUPPE med ostebrød
eller
REJECOCKTAIL med salat, dressing, kaviar og baguette
HOVEDRET
BEUF BEARNAISE* oksefilet med årstidens grønt, pommes frites og sauce bearnaise
DESSERTER
TO LUNE PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj
eller
DOBBELT IRSK eller FRANSK KAFFE
*) Ved selskaber eller grupper min. 15 personer serverer vi helstegt oksefilet
Supper og forretter
KARTOFFELSUPPE med bacontern, urter og baguette 98,-
KARRYSUPPE med hønsekød, ris og baguette 98,-
LØGSUPPE med ostebrød 98,-
WEIS “SKUD”, STEGT RØDSPÆTTEFILET med dressing, rejer, asparges, kaviar og rugbrød 168,-
FERSKRØGET LAKS med peberrod/tyttebær creme og baguette 170,-
TIGERREJER i varm hvidløgs-olie med aioli og baguette 148,-
CARPACCIO med salater, parmesan, pesto, pinjekerner baguette 152,-
HJEMMELAVET HØNSESALAT i mayonnaise med karry, ananas, asparges, champignon, bacon og ristet brød 148,-
REJECOCKTAIL med rejer, salat, dressing, kaviar og baguette 136,-
Fiskeretter
FISKEPLATTE lun rødspættefilet med remoulade og citron, grønlandske rejer på salater med kaviar, asparges og dressing, ferskrøget laks med peberrod/tyttebær creme, rugbrød, ristet brød og smør 269,-
PANDESTEGT RØDSPÆTTE med ristede rejer, asparges, persillekartofler og smørsauce 295,-
MEUNIERESTEGT LAKS med spinat, salat, persillekartofler og dildsmør 269,-
Kødretter
HAKKEBØF med bløde løg, persillekartofler, surt & skysauce 215,-
HAKKEBØF BEARNAISE med ærter, lille salat, pommes frites og sauce Bearnaise 215,-
GRILLERET KALVELEVER på “ripenser måden” med ærter, bacon, bløde løg, pommes frites og sauce bearnaise 235,-
KALVE-WIENERSCHNITZEL med ærter, brasede kartofler og smørsauce 278,-
PEBER SKINKE-MIGNONER med Dijonsennep og Madagascarpeber, årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 258,-
GO’E “GAMLE” TORVE BEN kødfulde, krydrede ribben med go’e pommes, bagt kartoffel
med kryddersmør, salat, barbecuesauce og hvidløgscreme 258,-
ENGELSK BEUF oksefilet med bløde løg, persillekartofler, surt og smørsauce 325,-
BEUF BEARNAISE Oksefilet med årstiden grønt, pommes frites
og sauce Bearnaise 325,-
WHISKY BEUF oksefilet med årstidens grønt, bagt kartoffel med kryddersmør,
friterede løgringe og whiskysauce 325,-
PEBER BEUF oksefilet med Dijonsennep og Madagaskar-peber, årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 325,-
Ost og dessert
FRANSKBRØD med ost 85,-
“GAMLE OLE” stærk ost med fedt, løg og sky på rugbrød 89,-
CAMEMBERT friturestegt med ristet brød og solbærsyltetøj 94,-
OSTETALLERKEN 3 oste fra lokale osterier med mangochutney, nødder, rugkiks og baguette 135,-
TO LUNE PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj 94,-
BANANASPLIT med jordbær og vanilje is, friske jordbær og flødeskum. 105,-
JORDBÆR OG HVID CHOKOLADE IS med friske jordbær, jordbærsovs
og flødeskum. 105,-
FERRERO ROCHE OG HVID CHOKOLADE IS med lime marinerede ananas,
flødeskum og chokoladesovs. 105,-
VANILLEIS med portvins-marinerede figner 90,-
WIENERBRØD 46,-
LUN ÆBLETÆRTE med cremefraiche 61,-
LUN RABARBERTÆRTE med flødeskum 61,-
KLASSISK ÆBLEKAGE med makroner, rasp og flødeskum 68,-
Kaffe og te
KAFFE 30,- / KANDE 42,-
TE 30,- / KANDE 42,-
CAPPUCCINO / ESPRESSO / CAFÉ AU LAIT / CAFÉ LATTE 42,-
VARM CHOKOLADE med flødeskum 42,-
Børnemenu
POMMES FRITES med remoulade og ketchup 58,-
PØLSER med pommes frites 79,-
SPAGHETTI med kødsauce 98,-
FRIKADELLER med hvide kartofler 98,-
KYLLINGE-NUGGETS med pommes frites 92,-
FISKEFILET med pommes frites 125,-
DESSERT (Børnemenu)
VANILLEIS med chokoladesauce, flødeskum og vafler 62,-
PANDEKAGE MED VANILLEIS og jordbærsyltetøj 72,-