Aftenkort

Serveres fra kl. 17.00 – bestil bord på +45 75 42 07 00

 

Weis Stue menu

Hovedret 325,- / 2 retter 375,- / 3 retter 425,-

FORRETTER

LØGSUPPE med ostebrød

eller

REJECOCKTAIL med salat, dressing, kaviar og baguette

HOVEDRET

BEUF BEARNAISE* oksefilet med årstidens grønt, pommes frites og sauce bearnaise

DESSERTER

TO LUNE PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj

eller

DOBBELT IRSK eller FRANSK KAFFE

*) Ved selskaber eller grupper min. 15 personer serverer vi helstegt oksefilet

Supper og forretter

KARTOFFELSUPPE med bacontern, urter og baguette 98,-

KARRYSUPPE med hønsekød, ris og baguette 98,-

LØGSUPPE med ostebrød 98,-

WEIS “SKUD”, STEGT RØDSPÆTTEFILET med dressing, rejer, asparges, kaviar og rugbrød 168,-

FERSKRØGET LAKS med peberrod/tyttebær creme og baguette 170,-

TIGERREJER i varm hvidløgs-olie med aioli og baguette 148,-

CARPACCIO med salater, parmesan, pesto, pinjekerner baguette 152,-

HJEMMELAVET HØNSESALAT i mayonnaise med karry, ananas, asparges, champignon, bacon og ristet brød 148,-

REJECOCKTAIL med rejer, salat, dressing, kaviar og baguette 136,-

Fiskeretter

FISKEPLATTE lun rødspættefilet med remoulade og citron, grønlandske rejer på salater med kaviar, asparges og dressing, ferskrøget laks med peberrod/tyttebær creme, rugbrød, ristet brød og smør 269,-

PANDESTEGT RØDSPÆTTE med ristede rejer, asparges, persillekartofler og smørsauce 295,-

MEUNIERESTEGT LAKS med spinat, salat, persillekartofler og dildsmør 269,-

Kødretter

HAKKEBØF med bløde løg, persillekartofler, surt & skysauce 215,-

HAKKEBØF BEARNAISE med ærter, lille salat, pommes frites og sauce Bearnaise 215,-

GRILLERET KALVELEVER på “ripenser måden” med ærter, bacon, bløde løg, pommes frites og sauce bearnaise 235,-

KALVE-WIENERSCHNITZEL med ærter, brasede kartofler og smørsauce 278,-

PEBER SKINKE-MIGNONER med Dijonsennep og Madagascarpeber, årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 258,-

GO’E “GAMLE” TORVE BEN kødfulde, krydrede ribben med go’e pommes, bagt kartoffel
med kryddersmør, salat, barbecuesauce og hvidløgscreme 258,-

ENGELSK BEUF oksefilet med bløde løg, persillekartofler, surt og smørsauce 325,-

BEUF BEARNAISE Oksefilet med årstiden grønt, pommes frites
og sauce Bearnaise                325,-

WHISKY BEUF oksefilet med årstidens grønt, bagt kartoffel med kryddersmør,
friterede løgringe og whiskysauce 325,-

PEBER BEUF oksefilet med Dijonsennep og Madagaskar-peber, årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 325,-

Ost og dessert

FRANSKBRØD med ost 85,-

“GAMLE OLE” stærk ost med fedt, løg og sky på rugbrød 89,-

CAMEMBERT friturestegt med ristet brød og solbærsyltetøj 94,-

OSTETALLERKEN 3 oste fra lokale osterier med mangochutney, nødder, rugkiks og baguette 135,-

TO LUNE PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj 94,-

BANANASPLIT med jordbær og vanilje is, friske jordbær og flødeskum.  105,-

JORDBÆR OG HVID CHOKOLADE IS med friske jordbær, jordbærsovs 
og flødeskum.  105,-

FERRERO ROCHE OG HVID CHOKOLADE IS med lime marinerede ananas,
flødeskum og chokoladesovs.  105,- 

VANILLEIS med portvins-marinerede figner 90,-

WIENERBRØD 46,-

LUN ÆBLETÆRTE med cremefraiche 61,-

LUN RABARBERTÆRTE med flødeskum 61,-

KLASSISK ÆBLEKAGE med makroner, rasp og flødeskum 68,-

Kaffe og te

KAFFE 30,- / KANDE 42,-

TE 30,- / KANDE 42,-

CAPPUCCINO / ESPRESSO / CAFÉ AU LAIT / CAFÉ LATTE 42,-

VARM CHOKOLADE med flødeskum 42,-

Børnemenu

 

POMMES FRITES med remoulade og ketchup 58,-

PØLSER med pommes frites 79,-

SPAGHETTI med kødsauce 98,-

FRIKADELLER med hvide kartofler 98,-

KYLLINGE-NUGGETS med pommes frites 92,-

FISKEFILET med pommes frites 125,-

DESSERT (Børnemenu)

VANILLEIS med chokoladesauce, flødeskum og vafler 62,-

PANDEKAGE MED VANILLEIS og jordbærsyltetøj 72,-