Frokostkort
Serveres fra 11.30 til 17.00 – bestil bord på +45 75 42 07 00
Platter
FISKEPLATTE
Lun rødspættefilet med remoulade og citron. Grønlandske rejer på salater med kaviar, asparges og dressing. Ferskrøget laks med peberrod/tyttebær-creme. Rugbrød, ristet brød og smør
Kr. 269,-
SILDEPLATTE
Marineret sild med løgringe, kogt æg og karrysalat. Ruths hjemmelavede Christiansø-sild med løg og kapers. Stegt sild i eddikelage. Brød, smør og krydderfedt
Kr. 185,-
PLATTE NR. 1
Ruths hjemmelavede Christiansø-sild med løg og kapers. Lune frikadeller med surt. Lokal ost fra Jernved Mejeri. Brød, smør og krydderfedt
Kr. 218,-
PLATTE NR. 2
Lun rødspættefilet med dressing, rejer, asparges, kaviar og citron. Lune skinke-mignon’er med bløde løg og sauce bearnaise. Brød og smør
Kr. 258,-
PLATTE NR. 3
Marineret sild med løgringe, kogt æg og karrysalat. Hakkebøf med bløde løg og surt. Brød, smør og krydderfedt
Kr. 248,-
Supper
KARTOFFELSUPPE med bacontern, urter og baguette 98,-
LØGSUPPE med ostebrød 98,-
KARRYSUPPE med hønsekød, ris og baguette 98,-
Frokostretter
MARINERET SILD med løgringe, kogt æg, karrysalat og rugbrød 126,-
LUN RØDSPÆTTEFILET med citron, remoulade og rugbrød 126,-
WEIS “SKUD” stegt rødspættefilet med dressing, rejer, asparges, kaviar og rugbrød 168,-
FERSKRØGET LAKS med peberrod/tyttebær-creme 170,-
TIGERREJER i varm hvidløgs-olie med aioli og brød 148,-
CARPACCIO med salater, parmesan, pesto, pinjekerner og baguette 152,-
HJEMMELAVET HØNSESALAT i mayonnaise med karry, ananas, asparges, champignon, bacon og ristet brød 148,-
REJECOCKTAIL med rejer, salat, dressing og kaviar med brød 136,-
Fiskeretter
PANDESTEGT RØDSPÆTTE med ristede rejer, asparges, persillekartofler og smørsauce 295,-
MEUNIERESTEGT LAKS med spinat, salat, persillekartofler og dildsmør 269,-
Kødretter
HAKKEBØF med bløde løg, persillekartofler, surt og skysauce 215,-
HAKKEBØF BEARNAISE med ærter, lille salat, pommes frites og sauce Bearnaise 215,-
PEBERSKINKE-MIGNONER med Dijonsennep og Madagascarpeber, årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 258,-
GRILLET KALVELEVER på ”ripensermåden” med ærter, bacon, bløde løg, pommes frites og sauce Bearnaise 236,-
FROKOST-BEUF – oksefilet med tomatsalat, pommes frites og aioli (hvidløgscreme) 285,-
KALVE-WIENERSCHNITZEL med ærter, brasede kartofler og smørsauce 278,-
Ost og dessert
FRANSKBRØD med ost 85,-
“GAMLE OLE” stærk ost med fedt, løg og sky på rugbrød 89,-
CAMEMBERT friturestegt med ristet brød og solbærsyltetøj 94,-
OSTETALLERKEN 3 oste fra lokale osterier med mangochutney, nødder, rugkiks og baguette 135,-
TO LUNE PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj 94,-
BANANASPLIT med jordbær og vanilje is, friske jordbær og flødeskum. 105,-
JORDBÆR OG HVID CHOKOLADE IS med friske jordbær, jordbærsovs
og flødeskum. 105,-
FERRERO ROCHE OG HVID CHOKOLADE IS med lime marinerede ananas,
flødeskum og chokoladesovs. 105,-
VANILLEIS med portvins-marinerede figner 90,-
WIENERBRØD 46,-
LUN ÆBLETÆRTE med cremefraiche 61,-
LUN RABARBERTÆRTE med flødeskum 61,-
KLASSISK ÆBLEKAGE med makroner, rasp og flødeskum 68,-
Kaffe og te
KAFFE 30,- / Kande 42,-
TE 30,- / Kande 42,-
CAPPUCCINO / ESPRESSO / CAFÉ AU LAIT / CAFÉ LATTE 42,-
VARM CHOKOLADE med flødeskum 42,-
Børnemenu
POMMES FRITES med remoulade og ketchup 58,-
PØLSER med pommes frites 79,-
SPAGHETTI med kødsauce 98,-
FRIKADELLER med hvide kartofler 98,-
KYLLINGE-NUGGETS med pommes frites 92,-
FISKEFILET med pommes frites 125,-
DESSERT (Børnemenu)
VANILLEIS med chokoladesauce, flødeskum og vafler 62,-
PANDEKAGE MED VANILLEIS og jordbærsyltetøj 72,-