Frokostkort

Serveres fra 11.30 til 17.00 – bestil bord på +45 75 42 07 00

 

Platter

FISKEPLATTE

Lun rødspættefilet med remoulade og citron. Grønlandske rejer på salater med kaviar, asparges og dressing. Ferskrøget laks med peberrod/tyttebær-creme. Rugbrød, ristet brød og smør

Kr. 245,-

SILDEPLATTE

Marineret sild med løgringe, kogt æg og karrysalat. Ruths hjemmelavede Christiansø-sild med løg og kapers. Stegt sild i eddikelage. Brød, smør og krydderfedt

Kr. 169,-

PLATTE NR. 1

Ruths hjemmelavede Christiansø-sild med løg og kapers. Lune frikadeller med surt. Lokal ost fra Jernved Mejeri. Brød, smør og krydderfedt

Kr. 198,-

PLATTE NR. 2

Lun rødspættefilet med dressing, rejer, asparges, kaviar og citron. Lune skinke-mignon’er med bløde løg og sauce bearnaise. Brød og smør

Kr. 235,-

PLATTE NR. 3

Marineret sild med løgringe, kogt æg og karrysalat. Hakkebøf med bløde løg og surt. Brød, smør og krydderfedt

Kr. 225,-

Supper

KARTOFFELSUPPE med bacontern, urter og baguette 89,-

LØGSUPPE med ostebrød 89,-

KARRYSUPPE med hønsekød, ris og baguette 89,-

Frokostretter

MARINERET SILD med løgringe, kogt æg, karrysalat og rugbrød 115,-

LUN RØDSPÆTTEFILET med citron, remoulade og rugbrød 115,-

WEIS “SKUD” stegt rødspættefilet med dressing, rejer, asparges, kaviar og rugbrød 152,-

FERSKRØGET LAKS med peberrod/tyttebær-creme 155,-

TIGERREJER i varm hvidløgs-olie med aioli og brød 135,-

CARPACCIO med salater, parmesan, pesto, pinjekerner og baguette 138,-

HJEMMELAVET HØNSESALAT i mayonnaise med karry, ananas, asparges, champignon, bacon og ristet brød 135,-

REJECOCKTAIL med rejer, salat, dressing og kaviar med brød 124,-

Fiskeretter

PANDESTEGT RØDSPÆTTE med ristede rejer, asparges, persillekartofler og smørsauce 269,-

MEUNIERESTEGT LAKS med spinat, salat, persillekartofler og dildsmør 245,-

Kødretter

HAKKEBØF med bløde løg, persillekartofler, surt og skysauce 195,-

HAKKEBØF BEARNAISE med ærter, lille salat, pommes frites og sauce Bearnaise 195,-

PEBERSKINKE-MIGNONER med Dijonsennep og Madagascarpeber, årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 235,-

GRILLET KALVELEVER på ”ripensermåden” med ærter, bacon, bløde løg, pommes frites og sauce Bearnaise 215,-

FROKOST-BEUF – oksefilet med tomatsalat, pommes frites og aioli (hvidløgscreme) 259,-

KALVE-WIENERSCHNITZEL med ærter, brasede kartofler og smørsauce 252,-

Ost og dessert

FRANSKBRØD med ost 75,-

“GAMLE OLE” stærk ost med fedt, løg og sky på rugbrød 80,-

CAMEMBERT friturestegt med ristet brød og solbærsyltetøj 85,-

OSTETALLERKEN 3 oste fra lokale osterier med mangochutney, nødder, rugkiks og baguette 118,-

TO LUNE PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj 85,-

BANANASPLIT med jordbær og vanilje is, friske jordbær og flødeskum.  92,-

JORDBÆR OG HVID CHOKOLADE IS med friske jordbær, jordbærsovs 
og flødeskum.  92,-

FERRERO ROCHE OG HVID CHOKOLADE IS med lime marinerede ananas,
flødeskum og chokoladesovs.  92,- 

VANILLEIS med portvins-marinerede figner 82,-

WIENERBRØD 42,-

LUN ÆBLETÆRTE med cremefraiche 56,-

LUN RABARBERTÆRTE med flødeskum 56,-

KLASSISK ÆBLEKAGE med makroner, rasp og flødeskum 62,-

Kaffe og te

KAFFE 28,- / Kande 38,-

TE 28,- / Kande 38,-

CAPPUCCINO / ESPRESSO / CAFÉ AU LAIT / CAFÉ LATTE 38,-

VARM CHOKOLADE med flødeskum 38,-

Børnemenu

– serveres kun for børn ifølge med voksne

 

POMMES FRITES med remoulade og ketchup 52,-

PØLSER med pommes frites 72,-

SPAGHETTI med kødsauce 82,-

FRIKADELLER med hvide kartofler 89,-

KYLLINGE-NUGGETS med pommes frites 82,-

FISKEFILET med pommes frites 95,-

 

DESSERT (Børnemenu)

VANILLEIS med chokoladesauce, flødeskum og vafler 56,-

PANDEKAGE MED VANILLEIS og jordbærsyltetøj 65,-