Frokostkort

Serveres fra 11.30 til 17.00 – bestil bord på +45 75 42 07 00

 

Platter

FISKEPLATTE

Lun rødspættefilet med remoulade og citron. Grønlandske rejer på salater med kaviar, asparges og dressing. Ferskrøget laks med peberrod/tyttebær-creme. Rugbrød, ristet brød og smør

Kr. 215,-

SILDEPLATTE

Marineret sild med løgringe, kogt æg og karrysalat. Ruths hjemmelavede Christiansø-sild med løg og kapers. Stegt sild i eddikelage. Brød, smør og krydderfedt

Kr. 145,-

PLATTE NR. 1

Ruths hjemmelavede Christiansø-sild med løg og kapers. Lune frikadeller med surt. Lokal ost fra Jernved Mejeri. Brød, smør og krydderfedt

Kr. 175,-

PLATTE NR. 2

Lun rødspættefilet med dressing, rejer, asparges, kaviar og citron. Lune skinke-mignon’er med bløde løg og sauce bearnaise. Brød og smør

Kr. 195,-

PLATTE NR. 3

Marineret sild med løgringe, kogt æg og karrysalat. Hakkebøf med bløde løg og surt. Brød, smør og krydderfedt

Kr. 179,-

Supper

KARTOFFELSUPPE med bacontern, urter og baguette 74,-

LØGSUPPE med ostebrød 79,-

KARRYSUPPE med hønsekød, ris og baguette 79,-

Frokostretter

MARINERET SILD med løgringe, kogt æg, karrysalat og rugbrød 94,-

LUN RØDSPÆTTEFILET med citron, remoulade og rugbrød 94,-

WEIS “SKUD” stegt rødspættefilet med dressing, rejer, asparges, kaviar og rugbrød 124,-

FERSKRØGET LAKS med peberrod/tyttebær-creme 134,-

TIGERREJER i varm hvidløgs-olie med aioli og brød 114,-

CARPACCIO med salater, parmesan, pesto, pinjekerner og baguette 114,-

HJEMMELAVET HØNSESALAT i mayonnaise med karry, ananas, asparges, champignon, bacon og ristet brød 114,-

REJECOCKTAIL med rejer, salat, dressing og kaviar med brød 115,-

Fiskeretter

PANDESTEGT RØDSPÆTTE med ristede rejer, asparges, persillekartofler og smørsauce 224,-

MEUNIERESTEGT LAKS med spinat, salat, persillekartofler og dildsmør 208,-

Kødretter

HAKKEBØF med bløde løg, persillekartofler, surt og skysauce 169,-

HAKKEBØF BEARNAISE med ærter, lille salat, pommes frites og sauce Bearnaise 179,-

PEBERSKINKE-MIGNONER med Dijonsennep og Madagascarpeber, årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 198,-

GRILLET KALVELEVER på ”ripensermåden” med ærter, bacon, bløde løg, pommes frites og sauce Bearnaise 179,-

FROKOST-BEUF – oksefilet med tomatsalat, pommes frites og aioli (hvidløgscreme) 195,-

KALVE-WIENERSCHNITZEL med ærter, brasede kartofler og smørsauce 228,-

Ost og dessert

FRANSKBRØD med ost 48,-

“GAMLE OLE” stærk ost med fedt, løg og sky på rugbrød 64,-

CAMEMBERT friturestegt med ristet brød og solbærsyltetøj 74,-

OSTETALLERKEN 3 oste fra lokale osterier med mangochutney, nødder, rugkiks og baguette 79,-

TO LUNE PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj 79,-

VANILLEIS med portvins-marinerede figner 69,-

WIENERBRØD 38,-

LUN ÆBLETÆRTE med cremefraiche 54,-

LUN RABARBERTÆRTE med flødeskum 54,-

KLASSISK ÆBLEKAGE med makroner, rasp og flødeskum 59,-

Kaffe og te

KAFFE 26,-

TE 36,-

CAPPUCCINO / ESPRESSO / CAFÉ AU LAIT / CAFÉ LATTE 36,-

VARM CHOKOLADE med flødeskum 36,-

Børnemenu

– serveres kun for børn ifølge med voksne

 

POMMES FRITES med remoulade og ketchup 48,-

PØLSER med pommes frites 72,-

SPAGHETTI med kødsauce 79,-

FRIKADELLER med hvide kartofler 89,-

KYLLINGE-NUGGETS med pommes frites 79,-

 

DESSERT (Børnemenu)

VANILLEIS med chokoladesauce, flødeskum og vafler 54,-

PANDEKAGE MED VANILLEIS og jordbærsyltetøj 54,-