

Frokostkort
Serveres fra 11.30 til 17.00 – bestil bord på +45 75 42 07 00


Platter
FISKEPLATTE
Lun rødspættefilet med remoulade og citron. Grønlandske rejer på salater med kaviar, asparges og dressing. Ferskrøget laks med peberrod/tyttebær-creme. Rugbrød, ristet brød og smør
Kr. 245,-
SILDEPLATTE
Marineret sild med løgringe, kogt æg og karrysalat. Ruths hjemmelavede Christiansø-sild med løg og kapers. Stegt sild i eddikelage. Brød, smør og krydderfedt
Kr. 169,-
PLATTE NR. 1
Ruths hjemmelavede Christiansø-sild med løg og kapers. Lune frikadeller med surt. Lokal ost fra Jernved Mejeri. Brød, smør og krydderfedt
Kr. 198,-
PLATTE NR. 2
Lun rødspættefilet med dressing, rejer, asparges, kaviar og citron. Lune skinke-mignon’er med bløde løg og sauce bearnaise. Brød og smør
Kr. 235,-
PLATTE NR. 3
Marineret sild med løgringe, kogt æg og karrysalat. Hakkebøf med bløde løg og surt. Brød, smør og krydderfedt
Kr. 225,-


Supper
KARTOFFELSUPPE med bacontern, urter og baguette 89,-
LØGSUPPE med ostebrød 89,-
KARRYSUPPE med hønsekød, ris og baguette 89,-

Frokostretter
MARINERET SILD med løgringe, kogt æg, karrysalat og rugbrød 115,-
LUN RØDSPÆTTEFILET med citron, remoulade og rugbrød 115,-
WEIS “SKUD” stegt rødspættefilet med dressing, rejer, asparges, kaviar og rugbrød 152,-
FERSKRØGET LAKS med peberrod/tyttebær-creme 155,-
TIGERREJER i varm hvidløgs-olie med aioli og brød 135,-
CARPACCIO med salater, parmesan, pesto, pinjekerner og baguette 138,-
HJEMMELAVET HØNSESALAT i mayonnaise med karry, ananas, asparges, champignon, bacon og ristet brød 135,-
REJECOCKTAIL med rejer, salat, dressing og kaviar med brød 124,-

Fiskeretter
PANDESTEGT RØDSPÆTTE med ristede rejer, asparges, persillekartofler og smørsauce 269,-
MEUNIERESTEGT LAKS med spinat, salat, persillekartofler og dildsmør 245,-

Kødretter
HAKKEBØF med bløde løg, persillekartofler, surt og skysauce 195,-
HAKKEBØF BEARNAISE med ærter, lille salat, pommes frites og sauce Bearnaise 195,-
PEBERSKINKE-MIGNONER med Dijonsennep og Madagascarpeber, årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 235,-
GRILLET KALVELEVER på ”ripensermåden” med ærter, bacon, bløde løg, pommes frites og sauce Bearnaise 215,-
FROKOST-BEUF – oksefilet med tomatsalat, pommes frites og aioli (hvidløgscreme) 259,-
KALVE-WIENERSCHNITZEL med ærter, brasede kartofler og smørsauce 252,-

Ost og dessert
FRANSKBRØD med ost 75,-
“GAMLE OLE” stærk ost med fedt, løg og sky på rugbrød 80,-
CAMEMBERT friturestegt med ristet brød og solbærsyltetøj 85,-
OSTETALLERKEN 3 oste fra lokale osterier med mangochutney, nødder, rugkiks og baguette 118,-
TO LUNE PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj 85,-
BANANASPLIT med jordbær og vanilje is, friske jordbær og flødeskum. 92,-
JORDBÆR OG HVID CHOKOLADE IS med friske jordbær, jordbærsovs
og flødeskum. 92,-
FERRERO ROCHE OG HVID CHOKOLADE IS med lime marinerede ananas,
flødeskum og chokoladesovs. 92,-
VANILLEIS med portvins-marinerede figner 82,-
WIENERBRØD 42,-
LUN ÆBLETÆRTE med cremefraiche 56,-
LUN RABARBERTÆRTE med flødeskum 56,-
KLASSISK ÆBLEKAGE med makroner, rasp og flødeskum 62,-

Kaffe og te
KAFFE 28,- / Kande 38,-
TE 28,- / Kande 38,-
CAPPUCCINO / ESPRESSO / CAFÉ AU LAIT / CAFÉ LATTE 38,-
VARM CHOKOLADE med flødeskum 38,-

Børnemenu
– serveres kun for børn ifølge med voksne
POMMES FRITES med remoulade og ketchup 52,-
PØLSER med pommes frites 72,-
SPAGHETTI med kødsauce 82,-
FRIKADELLER med hvide kartofler 89,-
KYLLINGE-NUGGETS med pommes frites 82,-
FISKEFILET med pommes frites 95,-
DESSERT (Børnemenu)
VANILLEIS med chokoladesauce, flødeskum og vafler 56,-
PANDEKAGE MED VANILLEIS og jordbærsyltetøj 65,-




