Aftenkort

Serveres fra kl. 17.00 – bestil bord på +45 75 42 07 00

 

Weis Stue menu

Hovedret 255,- / 2 retter 305,- / 3 retter 355,-

FORRETTER

LØGSUPPE med ostebrød

eller

REJECOCKTAIL med salat, dressing, kaviar og baguette

HOVEDRET

BEUF BEARNAISE* oksefilet med årstidens grønt, pommes frites og sauce bearnaise

DESSERTER

TO LUNE PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj

eller

DOBBELT IRSK eller FRANSK KAFFE

*) Ved selskaber eller grupper min. 15 personer serverer vi helstegt oksefilet

Supper og forretter

KARTOFFELSUPPE med bacontern, urter og baguette 74,-

KARRYSUPPE med hønsekød, ris og baguette 79,-

LØGSUPPE med ostebrød 79,-

WEIS “SKUD”, STEGT RØDSPÆTTEFILET med dressing, rejer, asparges, kaviar og rugbrød 124,-

FERSKRØGET LAKS med peberrod/tyttebær creme og baguette 134,-

TIGERREJER i varm hvidløgs-olie med aioli og baguette 114,-

CARPACCIO med salater, parmesan, pesto, pinjekerner baguette 114,-

HJEMMELAVET HØNSESALAT i mayonnaise med karry, ananas, asparges, champignon, bacon og ristet brød 114,-

REJECOCKTAIL med rejer, salat, dressing, kaviar og baguette 115,-

Fiskeretter

FISKEPLATTE lun rødspættefilet med remoulade og citron, grønlandske rejer på salater med kaviar, asparges og dressing, ferskrøget laks med peberrod/tyttebær creme, rugbrød, ristet brød og smør 215,-

PANDESTEGT RØDSPÆTTE med ristede rejer, asparges, persillekartofler og smørsauce 224,-

MEUNIERESTEGT LAKS med spinat, salat, persillekartofler og dildsmør 208,-

Kødretter

HAKKEBØF med bløde løg, persillekartofler, surt & skysauce 169,-

HAKKEBØF BEARNAISE med ærter, lille salat, pommes frites og sauce Bearnaise 179,-

GRILLERET KALVELEVER på “ripenser måden” med ærter, bacon, bløde løg, pommes frites og sauce bearnaise 179,-

KALVE-WIENERSCHNITZEL med ærter, brasede kartofler og smørsauce 228,-

PEBER SKINKE-MIGNONER med Dijonsennep og Madagascarpeber, årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 198,-

GO’E “GAMLE” TORVE BEN kødfulde, krydrede ribben med go’e pommes, bagt kartoffel

med kryddersmør, salat, barbecuesauce og hvidløgscreme 198,-

ENGELSK BEUF oksefilet med bløde løg, persillekartofler, surt og smørsauce 235,-

BEUF BEARNAISE Oksefilet med årstiden grønt, pommes frites og sauce Bearnaise                255,-

WHISKY BEUF oksefilet med årstidens grønt, bagt kartoffel med kryddersmør,

friterede løgringe og whiskysauce 260,-

PEBER BEUF oksefilet med Dijonsennep og Madagaskar-peber, årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 265,-

Ost og dessert

FRANSKBRØD med ost 48,-

“GAMLE OLE” stærk ost med fedt, løg og sky på rugbrød 64,-

CAMEMBERT friturestegt med ristet brød og solbærsyltetøj 74,-

OSTETALLERKEN 3 oste fra lokale osterier med mangochutney, nødder, rugkiks og baguette 79,-

TO LUNE PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj 79,-

VANILLEIS med portvins-marinerede figner 69,-

WIENERBRØD 38,-

LUN ÆBLETÆRTE med cremefraiche 54,-

LUN RABARBERTÆRTE med flødeskum 54,-

KLASSISK ÆBLEKAGE med makroner, rasp og flødeskum 59,-

Kaffe og te

KAFFE 26,-

TE 36,-

CAPPUCCINO / ESPRESSO / CAFÉ AU LAIT / CAFÉ LATTE 36,-

VARM CHOKOLADE med flødeskum 36,-

Børnemenu

– serveres kun for børn ifølge med voksne

 

POMMES FRITES med remoulade og ketchup 48,-

PØLSER med pommes frites 72,-

SPAGHETTI med kødsauce 79,-

FRIKADELLER med hvide kartofler 89,-

KYLLINGE-NUGGETS med pommes frites 79,-

 

DESSERT (Børnemenu)

VANILLEIS med chokoladesauce, flødeskum og vafler 54,-

PANDEKAGE MED VANILLEIS og jordbærsyltetøj 54,-