Julemenu
Bestil bord på +45 75 42 07 00
FROKOST JULEANRETNINGER
Fra kl. 11.30 til 17.00 og om aftenen ved forudbestilling
JULEPLATTE A
Marineret Sild med løgringe, kogt æg og karrysalat
Svinekam med æbler og svesker samt rødkål
Ris a la Mande med kirsebærsauce
Brød, smør og krydderfedt
Kr. 269,-
JULEPLATTE B
Lun Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Frikadelle og medisterpølse, sønderjysk hvidkål, syltede rødbeder og sennep
3 Oste fra lokale osterier med chutney, nødder og rugkiks
Brød, smør og krydderfedt
Kr. 269,-
FISKEPLATTE
Lun Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Grønlandske Rejer på salater med kaviar, asparges og dressing
Ferskrøget Laks med peberrod–tyttebær creme
Rugbrød, ristet brød og smør
Kr. 269,-
MARINERET JULESILD med skrædderduelse og persillekartofler 165,-
GLØGG 65,-
RISKLATKAGER med syltetøj 60,-
GLØGG og RISKLATKAGER med syltetøj 105,-
3 OSTE fra lokale osterier med chutney, nødder og rugkiks 135,-
RIS A LA MANDE med kirsebærsauce 89,-
Julefrokost
Bestil bord på +45 75 42 07 00
Minimum 4 personer – skal forudbestilles
Marineret Sild med løgringe, skrædderduelse og persillekartofler – kogte æg og karrysalat
Ruths hjemmelavede Christiansø-sild med løg og kapers
Lun Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Ferskrøget Laks med tyttebær creme
Tartelet med høns i asparges
Frikadelle og Medisterpølse med sønderjysk hvidkål, syltede rødbeder & sennep
Svinekam med æbler & svesker samt rødkål*
Ost marskens perle med portvinsmarinerede figner og kiks
Ris a la Mande med kirsebærsauce
Brød, smør og krydderfedt
Pr. person 435,-
*) Andesteg med svesker og rødkål, brunede kartofler samt andesauce kan serveres i stedet for svinekam – tillæg 75,-