Julemenu

Bestil bord på +45 75 42 07 00

 

FROKOST JULEANRETNINGER

Fra kl. 11.30 til 17.00 og om aftenen ved forudbestilling

JULEPLATTE A

Marineret Sild med løgringe, kogt æg og karrysalat

Svinekam med æbler og svesker samt rødkål

Ris a la Mande med kirsebærsauce

Brød, smør og krydderfedt

Kr. 195,-

JULEPLATTE B

Lun Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron

Frikadelle og medisterpølse, sønderjysk hvidkål, syltede rødbeder og sennep

3 Oste fra lokale osterier med chutney, nødder og rugkiks

Brød, smør og krydderfedt

Kr. 195,-

FISKEPLATTE

Lun Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron

Grønlandske Rejer på salater med kaviar, asparges og dressing

Ferskrøget Laks med peberrod–tyttebær creme

Rugbrød, ristet brød og smør

Kr. 215,-

MARINERET JULESILD med skrædderduelse og persillekartofler 125,-

GLØGG 45,-

RISKLATKAGER med syltetøj 45,-

GLØGG og RISKLATKAGER med syltetøj 75,-

3 OSTE fra lokale osterier med chutney, nødder og rugkiks 79,-

RIS A LA MANDE med kirsebærsauce 59,-

Julefrokost

Bestil bord på +45 75 42 07 00

Minimum 4 personer – skal forudbestilles

Marineret Sild med løgringe, skrædderduelse og persillekartofler – kogte æg og karrysalat

Ruths hjemmelavede Christiansø-sild med løg og kapers

Lun Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron

Ferskrøget Laks med tyttebær creme

Tartelet med høns i asparges

Frikadelle og Medisterpølse med sønderjysk hvidkål, syltede rødbeder & sennep

Svinekam med æbler & svesker samt rødkål*

Ost marskens perle med portvinsmarinerede figner og kiks

Ris a la Mande med kirsebærsauce

Brød, smør og krydderfedt

Pr. person 365,-

*) Andesteg med svesker og rødkål, brunede kartofler samt andesauce kan serveres i stedet for svinekam –  tillæg 60,-